Welkom, dit is de online portfolio van Jan Wieger van der Linden. Jan Wieger is een ondernemer en vastgoedbelegger pur sang. Graag neemt hij u mee door een selectie van zijn favoriete projecten en zijn liefde voor horeca.

Geboren in Rotterdam verlaat hij zijn ouderlijk huis om carrière te maken als makelaar in onroerend goed en inmiddels is hij uitgegroeid tot een veelzijdig ondernemer in de branche. VG Visie roemde Jan Wieger al eens om zijn lef, toen hij met Hoen Vastgoedbeheer Dudokhaken in Amsterdam-Geuzenveld overnam van Stadgenoot. Momenteel werkt hij vanuit zijn basis in Amsterdam-Zuid.

Passie voor vastgoed
Die ontstond al in zijn jeugd. En tot op de dag van vandaag blijft Jan Wieger, samen met een groot aantal partners, veelbesproken vastgoedprojecten(link naar projecten) realiseren. Of het nu gaat om het renoveren van een woningcomplex in een naoorlogse woonwijk of de herontwikkeling van een oude tramremise, maakt Van den Linden niet uit. ”Het gaat me om de uitdaging, verbeteren en opknappen van panden met een waarde. Dat maakt het interessant en leuk.”

Liefde voor horeca
Het zal u misschien al zijn opgevallen, maar Jan Wieger heeft een belang in een aantal prachtige horecagelegenheden. Die liefde is volgens hem iets van vroeger. In zijn jonge jaren vooral bracht Van der Linden veel tijd door in bruine cafés. Maar hij houdt, tussen ons gezegd, nog steeds wel van een feestje. Neem direct een kijkje in een van zijn favoriete zaken, waaronder Café Hoppe en Brasserie Keyzer in Amsterdam.

Back to top