Verstopte parel De Omval trekt zakenlui

Café de Omval in Amsterdam is een leuke en gezellige plek aan ’t water. In de zomer kun je genieten van ons terras aan aan de waterkant, of met de boot aanmeren. Doordeweeks is het café geopend voor reguliere gasten in de weekenden voor feestjes als een trouwerij.

Historie

Al sinds 1938 bestaat Café de Omval, gelegen aan de Weesperzijde 250 in Amsterdam. In 2002 is het café uitgebreid met een grote serre. Daar is het, net als op het buitenterras aan de Weespertrekvaart, heerlijk vertoeven. Tegenwoordig, ruim 10 jaar verder, is De Omval inmiddels een begrip.

Zakelijke gasten

Vanwege de ligging vlakbij het Amstel Business Park komen er veel zakenlieden lunchen en borrelen bij De Omval. Werknemers van de grote kantoren van onder andere Delta Lloyd, Rabobank, Philips, Nuon en Waternet genieten er na een korte wandeling van een welverdiende hap. Ook de Amsterdam Arena, Ziggo Dome en Theater Carré zijn slechts enkele minuten rijden. 

Drukbezocht

De Omval richt zich volledig op het zakelijke publiek en daarom is het café ook in het weekend gesloten. We serveren van maandag t/m vrijdag de (snelle) lunch en diner en kennen een drukbezochte borrel. Ook hebben we veel mogelijkheden voor recepties, feesten en partijen op zaterdag en zondag.

Bezoek hier de website van Café De Omval.

Back to top