Het is zijn favoriete adres voor de lekkerste vis in Amsterdam. ”Die geniet je in een geweldige brasserie, waar het heden en verleden zich uitstekend mengen”, aldus Jan Wieger. ”Het is een sfeervol pand met internationale allure.”

Cultureel hart

Brasserie Keyzer, prachtig gelegen in het culturele hart van Amsterdam aan het Museumplein, ademt grandeur en heeft een unieke stijl, waarin heden en verleden zich uitstekend mengen. Dat is iets waar Van der Linden zich geheel in kan vinden. ”Het verwoordt eigenlijk heel mooi wat wij bij Hoen doen. Namelijk het beleggen, bouwen, inrichten en renoveren van woningcomplexen en andere panden.”

Wim Hoopman

Keyzer is sinds 1900 een van de befaamdste eetgelegenheden van Amsterdam. Het bijzondere etablissement, gelegen naast het Concertgebouw, wordt vaak bezocht door musici, concertpubliek en schrijvers. Interieurarchitect Wim Hoopman van HIP Projects heeft Keyzer omgetoverd tot een brasserie met internationale allure. Het sfeervol ingerichte hoekpand heeft een rijk, warm en stoer uiterlijk gekregen.

Lounge

De inrichting van de brasserie kenmerkt zich door een combinatie van klassieke en moderne stijlen. Jan Wieger: ”Of ik nu voor een vergadering met een select gezelschap, een lunch of diner met een besloten groep of een aangeklede borrel kom, in Keyzer’s lounge hangt altijd een ongedwongen, intieme sfeer waar je lekker kunt samenzijn.”

Bezoek hier de website van Brasserie Keyzer.

Back to top